Kontakt os i dag

Ring til os

Energi- og varmeløsninger

Hos Lund Christensen tilbyder vi adskillige varme- og energiløsninger.

Nedefor kan du bl.a. læse om fjernvarme, gaskedler, luft-til-luft, luft-til-vand, varmepumper samt solcelle-anlæg.

Fjernvarme

Skal du tilsluttes fjernvarme eller har de relaterede opgaver? Vi har hjulpet mange med fjernvarmeløsninger samt udskiftninger. Du er velkommen til at kontakte os hvis du vil vide hvordan vi kan hjælpe dig.

Varmepumper

Prøv vores nye varmepumpe prisberegner her og se om det kan betale sig for dig

En varmepumpe udnytter varmen i luften eller jorden til at opvarme boligen. En varmepumpe er et billigere og grønnere alternativ til elvarme og bruger mellem en tredje- og en fjerdedel af den elektricitet en el-radiator bruger til at opvarme en bolig.

Der findes tre forskellige typer af varmepumper:

  • Luft til luft
  • Luft til vand
  • Væske til vand (Jordvarme)

Luft til luft

En luft til luft-varmepumpe udnytter varmen i udeluften ligesom luft til vand-varmepumpen. Den leverer varmen i bygningen fra en blæser og ikke til radiatorer/gulvvarme. Den leverer heller ikke varme til opvarmning af brugsvand.

Luft til vand

En luft til vand varmepumpe udnytter den varme luft der i forvejen findes i rum eller udendørs.

Vær opmærksom på, at udedelen  kan støje. Bor du tæt på eller ønsker skal støje så lidt som muligt, er det en god ide at anskaffe en lydsvag varmepumpe.

Væske til vand (Jordvarme)

En jordvarmepumpe, også kaldet en væske-til-vand-varmepumpe, udnytter varmen i jordens øverste lag.

Der findes flere typer af jordvarme og de er som regel mere effektive end luft til vand varmepumper. Til gengæld koster anlægget ofte også mere at etablere, fordi slangen skal graves ned i haven.

Gaskedler

Vi har flere års erfaring med installation og udskiftning af gaskedler. Der er flere muligheder og løsningen kan laves ganske energi-effektivt.

Solcelleanlæg

Flere og flere vælger at få monteret solceller. Solceller kan være en glimrende løsning eller supplement til din nuværende energi- og varmeløsning. Kontakt os i dag for at høre hvordan vi kan hjælpe dig.

Bliv kontaktet

Vi forsøger at besvare din henvendelse hurtigst muligt

Kontakt os i dag

Vi er klar til at hjælpe dig